Avis sur le produits

Lire ce que les clients racontent sur nos produits et services.

07/01/2017 text_stars

Sciot Monique sur Matrimatic jubilee 4

“Mag ik u danken voor de vlotte levering,de naaimachine voldoet aan al mijn verwachtingen,als ervaren naaister Ik beveel deze machine ten zeerste aan Monique„

04/01/2017 text_stars

Marieke Rijke sur Pieds presseur Pack 9

“Supersnelle levering. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Waar kan ik de handleidingen voor de voetjes vinden. Ik heb bij sommige geen idee hoe ze gebruikt moeten worden. Waarom zit er niets bij, ik zou zeggen, kleine moeite. als die erbij had gezeten, zeker een **** Beste Matri, Hartelijk dank voor de service. Zo kom ik er wel uit. Groet, Marieke Rijke„

Matri:

Beste,

De uitgebreide informatie van de diverse voetjes , zelfs soms met films en al staan op onze site.
Hier heeft u ook een link van gekregen na de bestelling

Link naar alle Naaitips

Met vriendelijke groet,
Matri

04/01/2017 text_stars

Emeline sur Matrimatic Gold

“Géniale. Je n'ai vraiment rien à redire ! Silencieuse, des points plus jolis les uns que les autres et coud les épaisseurs sans problème !„

01/01/2017 text_stars

Fanny sur Lewenstein lady

“Ik heb deze paspop besteld op de tweede kerstdag (maandag, 26) en heb het op woensdag, de 28ste ontvangen. Het is snel verzonden dus. De paspop was een omruil model, maar staat zeer goed. Ik ben zeer tevreden met Matri! „

01/01/2017 text_stars

Chris Dunn sur Table d'extension Toyota (blanc)

“I would just like to say what a brilliant service you give. I ordered the extension table for my Toyota machine and it fits perfect. It was ordered on thursday night and i have received it today saturday. I couldn't believe how fast it arrived and prices are great. Thankyou„

22/12/2016 text_stars

Charo Durán Vila sur Brother Innov-is 800E

“Finalmente tengo el pedido completo. Fantástica máquina, estupendo programa y buen servicio. Así dan ganas de volver a comprar.„

15/12/2016 text_stars

Ingrid sur Siera

“Ingrid Productinformatie 10 Levertijd 10 Bezorging 10 Contact - Alles ok Bericht van de koper Alles dik inorde „

15/12/2016 text_stars

Simon sur Siera

“Super! Produit correspond mes attends, livraison en 4 jour, pas de problems! „

15/12/2016 text_stars

Laenen Nancy sur Siera

“Ik bestel de paspop siërra . De volgende dag al in huis . Snel. Helaas zakte de paspop naar beneden daar de buis niet goed kon vastgezet worden. Ik laat het probleem weten. We moesten een filmpje opsturen wat er fout was. Na 2 dagen kreeg ik een mail terug . Ze zeiden dat ze dit nog nooit hadden meegemaakt (toch wel kijk maar naar de beoordelingen) en dat ik er tape moest tussen plakken zodat de pop niet meer zou zakken. Mijn man boos. Wie plakt er nu tape op een nieuwe paspop??? Ik vroeg dan of ik de pop mocht terug geven daar ze niet werkte en of ik dan een duurder model in de plaats kon bestellen. Ok dat was geen probleem. Ik moest de pop terug sturen en moest dan ook nog eens de retour 7,5€ WEL ZELF betalen. Dat vond ik niet correct. Dan na al die mailtjes kreeg ik na bijna 3 weken eindelijk mijn paspop in huis. Deze pop werkte wel.„

Matri:

Beste,

Advies van plakband geven wij echt niet.
Als de pop zakt, dan kunt u de schroef verder aandraaien.

Mocht de pop echt defect zijn , dan kunt u deze altijd op onze kosten terug sturen.
U heeft gekozen om de pop om te ruilen voor een duurdere,
dan zijn de terug stuur kosten inderdaad voor u

Met vriendelijke groet

Matri
 

15/12/2016 text_stars

Charo Durán Vila sur Brother Innov-is 800E

“El pedido llegó incompleto, ni rastro de programa Pe Desing que tenía que venir de regalo. Lo reclame el mismo día y aún estoy esperando su respuesta, por lo demás la máquina borda de maravilla, pena que sólo venga con el bastidor grande. „

Matri:

Querido

Este software se le envía appart

Atentamente
Matri

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA sur guide couture ajustable

“Guida molto comoda, pratica e maneggevole!!!„

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA sur pied transparant

“Utilissimo questo piedino per cuciture perfette!!!„

27/11/2016 text_stars

Marta sur Aiguilles Aiguille-double 4 / 75

“Genial para rematar la parte externa de tela de punto o elástica bordeada con remalladora. Una maravilla con acabado profesional! „

15/11/2016 text_stars

Rina Alkema sur Matrimatic jubilee 4

“Als ervaren naaister heb ik deze naaimachine bijna 2 jaar geleden gekocht omdat mijn Anker na 25 jaar dienst, kuren kreeg. Ik was eerst wat sceptisch om een naaimachine online te bestellen omdat je niet weet hoe het uitpakt. Bestelling en aflevering ging supervlot . Online vragen op met duidelijke uitleg. Ik heb de gok gewaagd i.v.m. de prijs en wat de machine beloofd. Hij oogt wat subtiel maar overtreft al mijn verwachtingen! Het verbaasd mij steeds wat een kracht deze machine heeft. Deze Matrimatic jubilee 4 naait moeiteloos over dikke jeansnaden heen waarbij de Anker mij de ( jeans) naalden om de oren vlogen. Een spijkerbroek heeft dikke zijnaden en bij het korter maken zijn ze driedubbel. Met mijn Anker een hele klus maar deze machine naait er moeiteloos doorheen! Gewoon een super naaimachine voor een kleine prijs! Ik kan hem ten zeerste aanbevelen ook voor ervaren naaisters! minpuntje het lichte pedaal dat steeds verschuift. „

15/11/2016 text_stars

Rina sur Matrimatic jubilee 4

“Een fantastische machine die al mijn verwachtingen overtreft. Driedubbele jeansnaden naait hij probleemloos door. Bij mijn Anker vlogen mij dan de naalden om de oren. Als ervaren naaister kan ik hem ten zeerste aanbevelen. Prijs-kwaliteit een dikke 10!„

12/11/2016 text_stars

Regina sur Brother FS 40

“It's amazing price and quality machine. you get in a kit everything you need to start sewing! I use it more than 4 years - still no problem at all! MATRI very reliable company. They send what you ordered in time, they are reliable and serious about their business company. Highly recommend! „

27/10/2016 text_stars

Sabine sur Pieds presseur Pack 6

“I bought this pack around one month ago and I tried all feet. I was thrilled to see that they fit my sewing machine Singer 1507 - 8280. I'm so very pleased and I love the website.„

17/10/2016 text_stars

Karen S. sur Juki machine à coudre HZL-DX5

“Wat een fantastische Juki naaimachine! Ontzettend veel handige functies, eindeloos veel steken en makkelijk in het gebruik. Erg blij mee.„

11/10/2016 text_stars

Janine sur Adaptateur pour pantalons Mannequin

“Wat fijn , nu kan ik nog meer met mijn siera paspop„

02/10/2016 text_stars

Marga sur Brother FS 40

“Vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al vele machines versleten. Wat een verademing deze machine. Ik ben enorm blij met de regelbare snelheid en de start/stop functie. Al jaren vroeg ik mij af waarom dat niet op een machine zat, eindelijk allebei je handen vrij om je werk te sturen en zelfs stapvoets naaien wanneer je moeilijke ronding moet naaien. 14 dagen bedenktijd is niet nodig, deze machine voldoet prima. Niet alleen voor beginnende naaister, maar voor iedereen welke het gemak van een goede machine wil.„

02/10/2016 text_stars

Marga Oostveen sur Brother FS 40

“Ik heb vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al diverse machines versleten, maar wat een verademing deze machine. Alles wat ik eigenlijk al jaren miste zit er op en aan. Langzaam naaien met beide handen vrij om je werk te sturen, voldoende en goed licht op je werk, regelbare steeklengte bij 3dubbel recht. Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar terug sturen is allang geen optie meer. Zeer goede machine en prijs dubbel en dwars waard.„

14/09/2016 text_stars

Jose Antonio sur Matrimatic jubilee 4

“La verdad que el producto cumple sus funciones. Es simple, fácil de manejar pero a la vez es robusta y parece que puede con todo. O esa ha sido mi primera impresión. Un precio muy contenido, tentador para hacerte con una maquina con un motor como lleva esta y su calidad aunque sea para hobby o para un profesional tener una maquina de repuesto. Las 3 únicas pegas, es su manual que no viene en español pero te lo ofrecen por la web, el enhebrador automático que no se ve como utilizarlo correctamente(se agradecería un vídeo para los novatos en ello) y sobre todo cambiaría la palanca de elevar o bajar el prensatela( lo pondría de un materíal mas rígido como aluminio o un material que le dé un tacto más sólido) por lo demás perfecto. Sobre MatriMatic, han sido rápidos en atender la peticion de compra y envío, pero la empresa de reparto ha sido desastrosa, un envio de 48/72 horas se ha convertido en un envío de 10 días. NO ENVIÉIS NADA POR KEAVO o PACKLINK .„

04/08/2016 text_stars

Tjitske sur Sac de transport pour machine à coudre

“De naaimachinetas is gisteren gearriveerd. Ik wil u laten weten dat ik blij verrast ben door de prachtige, zeer degelijk kwaliteit. Het is een ideale oplossing om de naaimachine in op te bergen en te vervoeren, voor een heel redelijke prijs. Ik heb uw website bij mijn favorieten gezet, als hèt adres voor naaimachinebenodigdheden. „

04/08/2016 text_stars

Marianne sur Lewenstein lady

“Livraison très rapide (commandé le dimanche, reçu le mercredi) Le montage est très simple. Il est accompagné d'un petit livret de conseil pour l'utilisation (réglages, modification des mesures autre qu'avec les molettes, ...) mais... tout en anglais donc inutilisable pour moi qui ne parle pas anglais. Dommage que ce livret ne soit pas traduit en français.„

25/07/2016 text_stars

Flawinne Yves sur pied double transport

“Vandaag ongeduldig op de postbode gewacht en meteen het boventransportje op de naaimachine gemonteerd. Vergeten dat ik het ondertransport uitgezet had dus het eerste resultaat was een beetje teleurstellend maar na ik ontdekte wat er miszat werkte het transportje zoals het moet. Getest op wat leder en het gaat er mooi doorheen met mooie propere steekjes. Zeer teveden!„

08/07/2016 text_stars

Christine De Cabooter sur Siera

“En weer een perfecte levering en service! Wat een fijn bedrijf zijn jullie toch!!! Na 2 naaimachines heb ik nu een verstelbare paspop...en weer ben ik super tevreden! !!!„

Matri:

Beste Christina,
Fijn om te horen!
Heeft u ook al aan de adapter gedacht zodat u ook broeken op de paspop kunt plaatsen?

http://www.matri.eu/adapter-siera-paspop

Groet
Matri
 

29/06/2016 text_stars

Yacinthe sur Set aiguilles doubles

“Bonjour Ma fille a bien reçu le lot d'aiguilles. Vous avez un très bon service client. Merci beaucoup. Je recommande „

28/06/2016 text_stars

Anja sur Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Heel goede prijs voor de Janome coverpro 2000 cpx en een heel goede machine, mooie gladde naden... Bedankt voor de supersnelle levering.. Top...„

28/06/2016 text_stars

Angelique sur pied fermeture à glissière invisible

“Prima levering. Past ook op mijn oude Anker naaimachine. Maar helaas komt de naald niet in het gat terecht maar precies op het randje erboven waardoor ik gelijk mijn naald heb gebroken. Ik dacht echt dat ie geschikt was voor mijn machine omdat al mijn voetjes er zo uitzien. Naald kan ook niet anders geplaatst worden volgens mij. Dus moet ik het op een andere manier gaan oplossen en heb ik een voetje waar ik helaas niets aan heb...„

Matri:

Beste Angelique,

Deze anker heeft een 5 mm aansluiting, u heeft de 6 mm besteld.

U kunt terug sturen met copy factuur, dan krijgt u geld terug

Groet

Matri

20/06/2016 text_stars

Hanny sur Singer 1412

“Bedankt voor de snelle levering, Snel uitgepakt en uitgeprobeerd, werkt zeer eenvoudig. nu kan ik mijn gordijnen gaan afmaken.„

16/06/2016 text_stars

Nathalie sur Brother FS 40

“Wat een heerlijke machine! Gemakkelijk te bedienen en veel mogelijkheden.Deze beginner kan vooruit!Fijn dat de snelheid is aan te passen.Kleine tip: op de plaat staan geen streepjes aangegeven om.je stof rechtstreeks kunnen geleiden.Bedankt Matri1„

16/06/2016 text_stars

CONNIE sur Brother Innov-is 800E

“PRACHTIGE BORDUURMACHINE , BORDUURD HEEL STIL ,MAKKELIJK TE BEDIENEN. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE„

18/05/2016 text_stars

Colette Flahaut sur Lewenstein lock 700DE

“Livraison super rapide. Commandée le jeudi 22h00, le livreur s'est présenté le vendredi midi. N'étant pas présente, il est revenu le samedi 15h00. Commande conforme. Une amie m'avait recommandé ce site : je suis très satisfaite. Merci„

10/05/2016 text_stars

Carmen Lang sur Pied fleur universel

“Habe mir den Blumennähfuss und einige andere Sachen bestellt. Erst einmal muss ich sagen dass die Lieferung nach Deutschland super fix ging!! Dafür schon mal 5 Punkte von mir!!! Zum anderen habe ich natürlich gleich ausprobieren müssen wie der Fuss funktioniert. Meine Nähmaschine gibt leider, was die Programme betrifft, nicht allzu viel her, aber die die ich ausprobiert habe, haben allesamt geklappt!! Der Blumennähfuss ist super und deshalb werde ich auch in Zukunft mein Zubehör hier bestellen !!! ALLES SUPER GELAUFEN UND TOLLE QUALLITÄT!! GROSSES DANKESCHÖN!!„

05/05/2016 text_stars

Emily sur Pieds presseur Pack 6

“Super setje. Past perfect op mijn Janome. Levering binnen 24 uur. Ben erg tevreden!„

20/04/2016 text_stars

Mieke sur Adaptateur pour bernina-B002

“Werkt super op mijn oude Bernina. Eindelijk een heleboel klik voetjes binnen handbereik! „

15/04/2016 text_stars

Grootenhuis sur Bernina Bernette Palermo 5

“Wat een fijne naaimachine , mijn moeder heeft al 35 jaar een Bernina. En deze naait net zo fijn„

06/04/2016 text_stars

Kelly sur Lewenstein lock 700DE

“Ordered it thursday, was delivered the next day ! Nice machine, easy to use, a lot of videos on youtube ! Good service from matri !„

31/03/2016 text_stars

Tetelle sur Singer Talent 3323

“Génial ! Que se soit de l'expédition à l'ouverture du carton ! Superbe machine design et facile d'utilisation. Commande passée le mardi soir reçu le vendredi matin hyper satisfaite je recommande !!!!!„

31/03/2016 text_stars

Chantal sur Brother FS 40

“In december 2014 voor de FS40 gekozen. Totaal geen ervaring met naaien. Wat een goede keuze! De service van matri is overigens super. Voor beginners heerlijk om mee te werken: makkelijk in het gebruik en de machine heeft nooit problemen (af en toe even zelf het stof onder de plaat vandaan halen voorkomt een hoop onderhoud). Handige instructie filmpjes, een lampje boven je werk en een vrije arm. Als beginner is het fijn dat er een slakkenstand op zit. Geen probleem met katoen, gebreide stoffen, stretch stoffen, dunne stoffen, tafelzeil, en dikke stoffen. Als je met glibberige of stretch stoffen gaat werken kun je een universele bovengeleidervoet kopen: dan gaat er echt nooit meer wat mis. Minpuntje: niet alle lijnmarkeringen lopen tot de voorkant van de machine door, maar daar gebruik ik tegenwoordig washi tape voor (hema). Dat kun je verwijderen zonder dat er plaksel aan je machine blijft zitten. Deze machine heeft nog steeds meer mogelijkheden dan ik de komende jaren nodig heb!„

28/03/2016 text_stars

Natalie sur Toyota SLR4D

“Fijne machine! Binnen een week al verschillende kledingstukken gemaakt, ook met van die glibberstofjes die ik nooit op de naaimachine kan verwerken. Bij elke wisseling van steek maak ik nog wel even een proeflapje om te kijken of het goed gaat. Handig dat er op de site zoveel vragen en antwoorden staan. Zo kan je als beginner al snel met de lockmachine overweg. Rolzoomset bijbesteld, dat werkt prima! Snelle levering.„

28/03/2016 text_stars

Leclerc Lydie sur Siera

“Bonjour, Je viens de recevoir aujourd'hui mon mannequin Siera. Il est exactement ce que j'attendais. Je vous félicite aussi pour la rapidité de livraison. Merci beaucoup. Cordialement; Lydie„

27/03/2016 text_stars

Maria sur Janome Memory Craft 6600

“no tiene brazo libre pero por todo lo demás esta muuy bien, me encanta„

03/03/2016 text_stars

Manuela Sancricca sur Brother innovis 955

“I received my sewing machine yesterday, I love it! I had some problem with the order at the start because the machine was not in stock, but Matri followed up through the whole process, providing me with feedback and I also received a reimbursement gift for having to wait longer than expected. Happy with the purchase, but especially happy with Matri! Just a small criticism, I received the Instructions Manual in Dutch and French...but I can't read it! Is it possible to receive the Manual or a link to the digital one in English? Thank you„

Matri:

Dear,

See our English site

http://en.matri.eu

Best regards
Matri

02/03/2016 text_stars

Sophie Massart sur Pieds presseur Pack 6

“Commandé dimanche reçu mercredi excellent site sur lequel j'ai déjà fait plusieurs commandes sans problème. merci„

12/02/2016 text_stars

Rita sur Lewenstein lock 700DE

“Macchina arrivata dopo un giorno, spedizione velocissima! La tagliacuci è facilissima da infilare, io sono una neofita e ci ho messo 5 minuti, funziona a meraviglia ed è di utilizzo semplice e intuitivo, solida e robusta, ho fatto delle prove su 5 strati di flanella e taglia come il burro... Fantastica e consigliatissima!„

11/02/2016 text_stars

Katrien sur pied fronceur plisseur

“Deze voet bespaart je veel tijd. Stoffen naaien met plooien van dezelfde diepte of stoffen rimpelen gaat supersnel. Echt een aanrader!„

07/02/2016 text_stars

Zohra sur Pieds presseur Pack 9

“Bon rapport qualité prix, dommage qu'aucune fiche technique ne figurait dans le colis. J'ai fait mes propres recherches pour trouver l'utilisation précise de chaque pied de biche.„

Matri:

Chers clients,


Lisez tout,
eux-mêmes avec les films et les photos
http://fr.matri.eu/FAQ/Tips

Cordialement
Matri

Panier