Avis sur le produits

Lire ce que les clients racontent sur nos produits et services.

11/07/2013 text_stars

Marinmagda18 sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“After 5 days i have receveied the dress form and i'm verry plesead from it. „

10/07/2013 text_stars

Régis BARBAUX sur Surjeteuse Forte Lewenstein lock 700DE

“Notre précédente surjeteuse (made in Japon), avait des réglages très difficiles, ma femme refusait de s'en servir. Je lui ais commandé la700 Lewenstein après avoir étudié toute les démonstrations dans YouTube tout est facile, avec les réglages d'origine, moi retraité n'ayant jamais cousu avant; j'ai fait une dizaine de the shirt, des pantalons, j'ai pris les 5 pieds en+ ainsi que 2 couteaux les prix sont + que raisonnables ma plus grande satisfaction est que mon épouse a repris du plaisir à coudre Merci MATRI.„

06/07/2013 text_stars

De Lathouwer Miranda sur Brother FS 20

“een gebruiksvriendelijke naaimachine ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt ook de levering ging heel vlot „

06/07/2013 text_stars

De Lathouwer Miranda sur Brother FS 20

“een hele goede naaimachine ik ben heel tevreden met met deze koop ook de levering verliep heel vlot dit is zeker een aanrader„

03/07/2013 text_stars

CYNTHIA sur Necchi N 422

“fantastica, arrivata in tempi indicati dal venditori, funziona perfettamente, facilisima da usare, le instruzione propio ti aiutano tanto , cuce benissimo vale il prezo pagato per la macchina,da due giorni da comprata ho potutto realizare tutti lavoreti che avevo in mente, come una sperta. grazie matri„

21/06/2013 text_stars

Ouwehand sur pied double transport

“Werkt perfect en ik sluit me geheel bij de beoordeling van Tanja aan.„

17/06/2013 text_stars

María Luisa sur Brother FS 40

“La maquina es estupenda y facil de manejar , acabo de recibirla por correos en solo 5 dias , un buen servicio . „

17/06/2013 text_stars

Marchesi Magalie. sur Singer Confidence 7463

“zeer correcte afhandeling en vlugge levering.De naaimachine is heel gemakkelijk,alles staat goed uitgelegd„

17/06/2013 text_stars

Marchesi Magalie sur Singer Confidence 7463

“zeer correcte afhandeling en vlugge aflevering.De naaimachine is heel gemakkelijk,en alles staat goed uitglegd„

13/06/2013 text_stars

Terminator sur Brother FS 40

“livraison tres rapide commander le lundi apres midi a la maison le mercredi matin a 9h au moin des gens compètents emballage nikel je recommande se site „

10/06/2013 text_stars

Alonsious Viviane sur Brother innovis 955

“Super chouette machine et le logiciel est tout aussi super Tout fonctionne parfaitement, vraiment ravie, facile d'emploi A recommander, je continuerai à acheter chez vous, vous êtes vraiment super et le contact téléphonique a été sympa Merci beaucoup„

10/06/2013 text_stars

Fabrizio sur Necchi N 422

“La macchina è arrivata in Italia perfettamente imballata. Consegna più che puntuale (3gg. lavorativi). In casa abbiamo provato le funzioni principali di questa Necchi e tutto funziona al meglio: la macchina non perde un punto, è facile da programmare e... cuce come promesso! Funziona egregiamente anche con i punti ricamo e con gli alfabeti. Abbiamo esistato qualche secondo prima di capire come passare da un punto all'altro o come aggiustare la lunghezza/larghezza del punto, ma i tutorial che sono presenti sul sito (e che avevamo visto prima di far partire l'ordine) ci hanno aiutato molto. Siamo tutti davvero entusiasti di questo acquisto. Anche l'omaggio, il tablet, funziona meglio di quanto ci si poteva aspettare.. è un bel giocattolino. Un particolare ringraziamento va a MATRI che si è dimostrata un'azienda seria ed affidabile. In futuro faremo ancora acquisti da loro. Grazie mille.„

09/06/2013 text_stars

Silvia sur Brother FS 40

“La máquina es genial, (ademas de un buen servicio) es de fácil manejo, y tiene multitud d opciones...„

29/05/2013 text_stars

Sofie Wouters sur Bernina 215

“Ik heb dit toestel enkele weken via Matri aangekocht. Ik ben zeer tevreden van de levering. De dag nadat ik de bevestiging kreeg dat de betaling binnen was, is dit toestel bij me thuis (België) geleverd. De betaling zelf is wel een weekje onderweg geweest, maar dit is omdat ik zelf met een overschrijving tussen 2 landen gewerkt heb, de meneer aan de telefoon wees me erop dat een betaling via VISA of dergelijke veel sneller had geweest. Het toestel zelf: supercontent ben ik ermee. Naaien is nu (bijna) kinderspel. Gemakkelijke bediening.„

11/05/2013 text_stars

Ans Janssen sur *BEST BUY* Machine à Coudre Brother NV 15

“Prima service. Na eerst een foute keuze voor een goedkope Singer (machine te licht voor dikke spijkerstof) gebeld en een perfect advies gekregen. Deze Brother gaat probleemloos door spijkerstof. Net even spijkerbroek korter gemaakt. fluitje van een cent. Een dikke pluim voor het goede advies, ook al is de machine duurder maar voldoet helemaal aan mijn verwachting . Ze komen de afspraken perfect na. Geen loze beloften. Top.„

04/05/2013 text_stars

Charosy sur Singer Fashion Mate 7256

“La máquina es estupenda y muy sencilla de entender no la tengo mucho tiempo pero vá muy bien , en cuatro días mas o menos tuve el pedido la recomiendo.„

04/05/2013 text_stars

Ma. Pilar sur *BEST BUY* Machine à Coudre Brother NV 15

“Muy buena me gusta mucho es facil de utilizar, el precio es razonable„

29/04/2013 text_stars

Jessilo sur Brother FS 40

“Très rapide j'ai commander la machine le dimanche.J'ai reçu par e-mail la facture le lundi et ma machine étais chez moi le mardi. la machine est très facile d'utilisation je suis très contente merci matri jessica „

26/04/2013 text_stars

Susana sur Singer Talent 3323

“Me llego ayer la mquina de coser. Todavia no la he apreciado mucho pero queria hacer constar larapidez con que la han mandado y lo bien envuelta que venia. Gracias„

26/04/2013 text_stars

Jana sur Necchi 681 occasion

“hy is harstik goed ook veel mogelyk hyd ik ben daar ook op zoek naar en de prys valt ook wel mee „

26/04/2013 text_stars

Leonie sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Zocht een naaimachine maar niet te duur, heb deze besteld en een supersnelle levering Echt een aanrader voor iedereen, wil mijn complimenten gevenvoor de snelle versturing, goede verpakking en snelle antwoorden met telefonisch contact. Ga deze site zeker bij meer mensen aanraden„

21/04/2013 text_stars

Jeannine sur Brother FS 40

“na wat twijfel heb ik deze naaimachine fs40 gekocht , geen spijt , fijne naaimachine met veel mogelijkheden ,goede en heel duidelijke gebruikshandleiding DVD ,snelle service woensdag besteld en donderdag voormiddag ontvangen een aanrader.„

20/04/2013 text_stars

Janny1222 sur Juki Surjeteuse MO-654DE

“Fijne machine, loopt zeer rustig.„

20/04/2013 text_stars

Lemmens Mathieu sur Singer Quantum 9960

“Dit naaimachine stikt niet alleen perfekt, maar ik besef nu ook dat recht stikken veel meer afhangt van de machine als van de naai(st)er. Voorts zit er geen gloeilampje meer in maar het veel betere LED-licht. Is er standaard een draadinsteker bijgeleverd en ook aan voetjes is er geen gebrek. Je kan met en zonder voetpedaal naaien. Kortom een ideale machine voor iemand die houdt van perfectie.„

20/04/2013 text_stars

Isabella Piras sur Singer Curvy 8770

“E' FANTASTICA!!! Facile da usare, nonostante all'inizio sembri un po complicato. Ma basta avere un po di pazienza e leggere con attenzione le istruzioni e tutto diventa magicamente semplice. Fa meraviglie e fa risparmiare molto tempo su alcuni tipi di lavoro, grazie alle funzioni computerizzate. Insomma, sono molto soddisfatta del mio nuovo acquisto. Se poi aggiungiamo il fatto, che nonostante abiti in uno sperduto paesino della Sardegna, mi è stata consegnata nei tempi previsti, non posso che consigliare a tutti sia la macchina che il fornitore. „

20/04/2013 text_stars

Dorine sur Janome DC 4030

“Ik heb woensdag 10 okt 2012 gekocht en ben reuze blij mee.. Verl plezier met naaien.. Geweldige en makkelijke machine!!! Zeer goeie machine en dat is echte aanraden!! „

20/04/2013 text_stars

Isabel Juarez Gomez sur Singer 1120

“Estoy muty contenta con la maquina y con los servicios de Matri. No hay gastos de envio !!! Es facil y fiable. Recomiendo esta empresa !„

17/04/2013 text_stars

Mevr. J.w.Draaijer sur Singer Talent 3323

“Fijne machine en ook zeer snel thuis, Bedankt„

17/04/2013 text_stars

Alexandra sur Pieds presseur Pack 6

“livraison rapid,e produit impécable„

15/04/2013 text_stars

D.Young sur Singer Talent 3323

“fijne machine, erg handig die knoopsgaten die helemaal vanzelf gaan„

15/04/2013 text_stars

Orha Petru sur ensemble pied-presseur ( 3 )pour surjeteuses

“I am very pleased with product and delivery. congratulations :)„

13/04/2013 text_stars

Verhoeven sur Singer Talent 3323

“Ben zeer tevreden over deze machine,naait overal doorheen„

13/04/2013 text_stars

Hennie sur Pieds presseur Pack 6

“Snelle levering en een perfect setje voetjes„

12/04/2013 text_stars

Isabelle sur Singer Talent 3323

“Je n'avais jamais utilisé de machine à coudre avant et je dois dire qu'elle est parfaite : très simple d'utilisation, je l'adore !„

11/04/2013 text_stars

Belen sur Singer Talent 3323

“La Máquina es una pasada, funciona de maravilla, es muy completa, en mi poca experiencia con máquinas de coser yo la recomiendo. Además, tuve un problema con mi tarjeta de crédito y se duplicó el pedido, llamé al teléfono de atención al cliente, y me ayudaron un pedido sin problema, la única pega es que por teléfono no hay atención en español, pero con mi escaso inglés y el interés por parte del telefonista por entenderme, fue todo un éxito. El pedido llegó en el plazo previsto. En resumen, todo perfecto, estoy muy contenta de haberme comprado esta máquina.„

10/04/2013 text_stars

Susana Castro sur Singer Talent 3323

“La entrega fue rapidísima, y prestaron atención a las anotaciones que envié para la agencia de transporte. La máquina fantástica. Compacta y fácilmente transportable, con un montón de opciones para trabajar. Acierto seguro.„

10/04/2013 text_stars

Brigitte sur Singer Talent 3323

“Excellente machine. Facile d'utilisation. Trés bien pour débutante et autres. Livraison sous 48 heures, aucun problème. Site à recommander.„

09/04/2013 text_stars

Mevr. De Koning sur Singer Talent 3323

“Wat een fijne machine , heb deze nu al bijna een jaar in bezit , en ben er erg blij mee. „

09/04/2013 text_stars

Enrique Coll sur Singer Talent 3323

“Espectacular funcionamiento de la Singer Talent 3323, igual que el servicio que ofrece Matri. Rápido el envío y sin problemas.„

07/04/2013 text_stars

Nina K sur Surjeteuse Forte Lewenstein lock 700DE

“Mijn eerste overlockmachine en zeer tevreden!Super Service en snelle levering!TOP„

28/03/2013 text_stars

Karin621 sur Juki machine à coudre exceed-serie HZL-F400

“Ich bin total glücklich, die Maschine war schnell (Weihnachtsgeschenk) geliefert und ist sehr einfach zu bedienen. Die Maschine macht gute Stiche und geht, ohne Probleme durch dicke und dünne Stoffe. Schöne Knopflöcher auch!!„

25/03/2013 text_stars

Vermeulen Anita sur Juki machine à coudre exceed-serie HZL-F400

“ Mijn zus heeft van haar man zo juki gekregen voor haar kerst en ze is zeer creatief ik ook maar was gestopt met naaien die naalden rygen maar met dat ze doet alles je hoeft je bril niet meer op te zetten echt een aanrader!„

23/03/2013 text_stars

Mag sur Juki machine à coudre exceed-serie HZL-F400

“J'ai commandé la machine à coudre mercredi midi, vendredi matin elle était arrivée chez moi ! Qui dit mieux ? Je mets donc 5 étoiles à Matri Quant à la machine, pour le moment, j'en suis très contente. Elle est facile d'utilisation, peu bruyante, elle permet de faire pas mal de chose, j'en suis ravie ! Je mets donc 5 étoiles aussi pour le matériel. Merci Matri, site à recommander largement„

23/03/2013 text_stars

Kelly sur Juki machine à coudre exceed-serie HZL-F400

“Prima naaimachine! 't Is heel erg handig dat alles automatisch is ingesteld. Dat bespaart je een hoop teststof om te kijken of je draad wel vast genoeg zit, je steek wel breed genoeg is... Service van Matri is prima. Ik had 't toestel na twee dagen in huis! Hier bestel ik met plezier nog eens iets!„

23/03/2013 text_stars

Alonsious Viviane sur Brother FS 40

“Excellent délais très rapide commandée le 20 à 19h et reçue ce 22 à 10h même pas 48h d'attente c'est génial. Maison à recommander, très sérieuse. Machine super agréable je l'ai testée dès son déballage et rien à dire, tout ok, très facile, mode d'emploi clair, précis. De mongues heures de coutures et créations, merci beaucoup, c'est sûr que j'achèterai encore chez Matri„

23/03/2013 text_stars

Alonsious VIviane sur Brother FS 40

“Waouw quelle rapidité, j'ai commandé la machine mercredi soir à 19h et déjà arrivée ce matin à 10h. Vite déballée et examinée puis testée, que du bonheur, très simple d'utilisation. Mode d'emploi clair et dvd ok. Rien de négatif à dire au contraire, maison sérieuse, à recommander donc.„

22/03/2013 text_stars

Nathalie sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“geweldige machine (heb meerdere dure merken in mijn bezit gehad )maar niet 1 was zo prettig in gebruik als deze hij naait moeite loos overal door heen we hebben een gebruikte gekocht met een jaar garantie na 2 x naaien ging me overlockvoetje door een geklapte naald kapot en kreeg na een telefoontje te horen dat ik deze mocht opsturen en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe retour klasse service echt een pluim waard er zijn nog maar weinig bedrijven met zo een hoge service wat mij betreft een super koop bij een super bedrijf mijn beoordeling is meer dan goed maar klasse„

22/03/2013 text_stars

Emma sur Brother FS 40

“La machine est vraiment chouette et facile d'utilisation, mais le plus impressionnant est le délai de livraison : 2 jours à peine. A ce prix là, le sérieux du site est à faire connaitre autour de vous !„

22/03/2013 text_stars

Opale sur Singer 1120

“super machine, idéale pour commencer mais assez complète.„

15/03/2013 text_stars

Piere1970 sur Kit cadres de broderit 4

“Thanks , good material/ good price!„

Panier