Avis sur le produits

Lire ce que les clients racontent sur nos produits et services.

23/03/2012 text_stars

Chiara sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“è una macchina molto valida,cuciture perfette anche sulla stoffa pesante„

20/03/2012 text_stars

Helena sur Diana Junior / small

“het is heel goed om mee te werken ik heb er zelf 1 in huis gehaald en hij werkt geweldig heel handig koop u er ook 1„

07/03/2012 text_stars

Irene Hart sur Singer 1507NT

“Fijne machine, erg makkelijk die draadinsteker. Afgelopen zondag besteld en nu al in huis„

06/03/2012 text_stars

M Meijer sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“prima machine doet wat ie moet doen en is simpel in gebruik „

03/03/2012 text_stars

Charlotte sur Brother FS 40

“super elle est super et vraiment merci d avoir fait aussi vite pour la livraison„

12/02/2012 text_stars

Els Janssens sur pied fermeture à glissière invisible

“Dit blinderitsvoetje past perfect op mijn Necchi naaimachine :-)„

13/01/2012 text_stars

Hans sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Fijne machine , eenvoudig in gebruik, ook de demo films hebben erg geholpen , ik had nog nooit achter een machine gezeten, maar nu toch al een hele stapel spijker broeken gerepareerd„

05/01/2012 text_stars

Isaura sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Maravilloso maniquí, económico pero muy bien trabajado! me encantó, es más de lo que esperaba la verdad!! el envío extraordinario!! Gracias...„

12/12/2011 text_stars

Inge De Vries sur Bernina 350 PE

“Naai al mijn hele leven op een Bernina naaimachine en ook deze nieuwe Bernina voldoet weer aan al mijn verwachtingen„

07/12/2011 text_stars

Mieke Peters sur Pfaff 1142

“fijne machine voor diverse naaiwekzaamheden„

26/11/2011 text_stars

M. Grauchy sur Toyota easy

“Nice machine, easy to use„

18/11/2011 text_stars

Margreet sur Elna zebra

“Net besteld, de Elna Zebra, nadat mijn bijna antieke Elna Lotus versleten was. Prima alternatief. Eenvoudig en prettig te bedienen. Wat ik alleen niet begrijp: waarom wordt de Elna Lotus niet meer gemaakt???„

18/11/2011 text_stars

Annette Grotenhuys sur Janome Sew Mini

“Wat een leuk en fijn klein machinetje , zelfs mijn dochter van 8 heeft er plezier mee.„

11/10/2011 text_stars

Sofia98 sur Janome DC 3160

“Este maquina es fantastico!!! En tela fina coser muy bien,y tambien con tela gordo. Tiene todo que yo nesecito para hacer ropa,patchwork y cosas para la casa. Estoy muy contento con Janome 3160 y con el Lewenstein lock que es mi primero maquina de overlock. Con el maquina overlock e hecho camisetas y vestidos tan facil! „

07/10/2011 text_stars

Astrid Groenink sur Elna zebra

“Mooie machine , ben er erg blij mee.„

12/09/2011 text_stars

Jan sur Pedale

“Bedankt , nu doet de oude machine van moeder het weer!„

08/07/2011 text_stars

J. De Groot sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Wat een fijne paspop, ik heb er nu mijn trouwjurk ophangen, zodat deze mooi blijft. „

01/07/2011 text_stars

D.J sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Vendeur très sérieux, envoi soigné très rapide (2 jours!) prix très serré. Impec„

Panier