Avis sur le produits

Lire ce que les clients racontent sur nos produits et services.

08/01/2015 text_stars

Sina sur Brother FS 20

“Gisteren deze brother naaimachine besteld na veel wikken, wegen en vergelijken. Helaas wel te laat voor bezorging voor vandaag (het was na 16.00u toen ik de bestelling plaatse). Ik was dan ook blij verrast dat de naaimachine fs 20 vandaag toch werd bezorgd! Superservice! Bovendien ben ook ook erg blij met het gratis extra voetenpakketje. Ik heb inmiddels de naaimachine geprobeerd en ben erg enthousiast! Het is geluid is zacht en hij is heel makkelijk in bediening. De handleiding is duidelijk en leest lekker door. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Bedankt.„

05/01/2015 text_stars

Anita sur 2 X Porte bobines avec 10 canettes

“ik ben erg blij met jullie snelle service.„

03/01/2015 text_stars

Karlien sur Singer Talent 3323

“Ik heb deze singer naaimachine nu al meer dan 8 maanden in gebruik en ben er super tevreden over. Eenvoudig in gebruik en onderhoud, knoopsgaten in 1-2-3 en zeer mooie afwerkingen. TOP!„

31/12/2014 text_stars

Suzy Verleye sur Juki Surjeteuse Juki Overlocker MO-1000

“een heerlijk machientje, echt een plezier om mee te werken„

29/12/2014 text_stars

Mariette sur Toyota easy

“Ik wil toch even rechtzetten dat de machine wél geschikt is voor stretch stof, je dient wel een stretchnaald te gebruiken, maar er zijn voldoende stretchsteken. Ik heb nog geen problemen gehad om jersey te stikken, het lukt allemaal, als je maar de juiste naald (en instellingen) gebruikt. Super machientje!„

27/12/2014 text_stars

Hayley En Aysha sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Hebben deze naaimachines gekocht voor kindjes. Is echt een supermachine. Heb het vandaag ontvangen en heb het zelf ook gebruikt ipv dat van mij. Bedankt voor de snelle levering, ook al ging er bij de post iets fout. Kindjes zijn supergelukkig. Dank je„

26/12/2014 text_stars

Alba sur Brother innovis 955

“Es una máquina estupenda,borda y cose y sólo hay que cambiar el prensatelas para pasar de coser a bordar.El precio está muy bien y el transporte llega a casa en una semana.Los bordados que se pueden hacer son infinitos,en Internet hay centenares gratuitos y otros se pueden comprar.El manejo es muy fácil, a los 15 minutos de recibirla,ya estaba bordando y nunca antes lo había hecho.Eso sí,antes de recibirla me leí las instrucciones bajadas de Internet,en español.Varios tipos de ojales automáticos,corte automático del hilo superior e inferior,facilitan mucho la labor. El software de PE Design Lite venía de regalo.No sé si continúa la oferta. Además,contestan los mails en español.„

26/12/2014 text_stars

Inge Strijbos sur Singer Quantum-Stylist 9980

“Een hele goede naaimachine met veel mogelijkheden, stikt heel soepel, zonder veel lawaai. De bijgeleverde voetjes zijn superhandig.„

26/12/2014 text_stars

Katja sur Bernina bernette london 8

“Aanrader over heel de lijn, zeer gebruiksvriendelijk, stil, gaat vlot door vele lagen stof, enz.... Zowel voor de beginnende als meer ervaren naaisters.„

24/12/2014 text_stars

Ciarlet Sophie sur Matrimatic Silver

“Ravie de mon achat, machine légère, très facile d'utilisation, performante, que du positif !!!!! Sophie„

23/12/2014 text_stars

Concy sur Brother FS 40

“I love my Brother FS 40. It was delivered so fast, it works perfect. What more can I ask for? Super „

20/12/2014 text_stars

Jill sur Brother NV 55

“What a service! After one phone call, placed the order and hey presto. There it was my new sewing machine. I must take this oppotunity to say thanks to you all at t Matri for the friendly and super fast service. Can't wait to start sewing. Again thanks alot Jill„

20/12/2014 text_stars

Jill Herman sur Brother NV 55

“Thanks to all at Matri for the super friendly and fast service. I have order a few items from you. Allways correct and super fast delivered I can't wait to get started with my new sewing machine. Thanks again a very happy lady. Jill„

10/12/2014 text_stars

Beatriz sur Brother FS 40

“Compré la máquina a través de esta página, de la que sólo tenía referencias que busqué online y estoy gratamente sorprendida!!! el servicio es buenísimo y altamente recomendable y además la entregaron 3 días antes de lo previsto. La maquina es una maravilla, es la primera que tengo y creo que es una compra excepcional! funciona de maravilla, cose todo tipo de tejidos sin problema, la he probado con satén, plástico (de un neceser), vaquero, tela de abrigo, etc y no he tenido ningún problema. El cd explicativo es super fácil y práctico, tiene un montón de puntos y es super fácil de utilizar, la recomiendo al 100% .„

10/12/2014 text_stars

Christine sur Brother FS 40

“Na telefonisch onderhoud snel gekozen voor mij had voordien een Innovis 55 wat te moeilijk bleek voor mij als beginneling ! Heb ik nu deze sf 40 aangeschaft . Vandaag de steken uit getest en tot nu toe goed bevonden !.. Alsook de levering service perfect was niet thuis en ze hebben het bij mijn lieve buren af geleverd .. Alsook heb ik er nog een leuk geschenk bij gekregen waar ik heel blij mee ben „

06/12/2014 text_stars

Aranzazu Jimenez Garcia sur Singer 1120

“Hola! Me regalaron esta maquina y estoy aprendiendo poco a poco. Se que hay el mismo modelo con enhebrador automático. Podría ponérselo yo a la mía? Lo venden ustedes? Gracias,sois fantásticos.„

02/12/2014 text_stars

Ketele Yanna sur Singer Talent 3321

“Fijne singer naaimachine voor die prijs; geen speelgoed. Snelle levering zonder problemen.„

02/12/2014 text_stars

Yanna Ketele sur Singer Talent 3321

“Na 50 jaar met een Pfaff gewerkt te hebben, nu nog een nieuwe machine aangeschaft voor de kleine reparaties. Ik vind dit een prachtige machine "kwaliteit-prijs" in acht genomen. Ook snelle levering, zonder problemen.„

01/12/2014 text_stars

Hennie sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Hele fijne naaimachine, vrijdag besteld maandag in huis, daar zal ik veel plezier aan hebben, bedankt :)„

28/11/2014 text_stars

Silvana sur Brother NV 15

“Possedevo già una Brother Ace ricamatrice che ho ceduto a mia figlia, ed ho ricomprato Brother perché è una macchina molto semplice da usare e molto pratica nelle sue funzioni. La sto usando moltissimo e mi trovo molto bene. Senza dimenticare il buon rapporto qualità-prezzo. „

26/11/2014 text_stars

Ghys Ludo sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Heb de naaimachine een maand geleden gekocht, en werd super snel geleverd De matri naaimachine zo snel mogelijk getest en hij overtreft mijn verwachtingen, naait werkelijk daar alles Oordeel: een prima machientje voor zo weinig geld, het is te hopen dat het heel wat jaren meegaat Bedankt, groetjes„

17/11/2014 text_stars

Corneel sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Maandag de pop besteld en dinsdag (gisteren) bezorgd. Prima service. Het in elkaar zetten ging snel. De maten instellen ook. Ik moet er nog mee gaan werken. Daar kan ik nu dus niets over zeggen. Vind wel de grijze kleur nogal lelijk. Ook het stugge van het materiaal valt op. De pop kleding aantrekken gaat daardoor enigszins moeilijk. maar dat kan verholpen worden door een gladde sjaal o.i.d. eerst over de pop te hangen. „

17/11/2014 text_stars

Pascal sur pied double transport

“super ! livraison dans les temps génial„

12/11/2014 text_stars

SílviaB sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Ayer recibí la maquina y ya me puse a practicar. Es estupenda!!! la relación calidad-preció es excepcional!!!. Realice el pedido el jueves día 6 y la recibí el martes día 11, solo 3 días laborables!!! Un servicio fantástico!!. Muchísimas gracias!„

07/11/2014 text_stars

Janny De Jong sur Matrimatic Bronze

“Bedankt voor deze super machine, ik heb inmiddels al wel een paar jaar ervaring op de simpele matrimatic jubilee. Maar nu ik zo veel ben gaan naaien heb ik mezelf maar eens een mooi kado gedaan. De naaimachine werkt erg goed en ik had hem snel onder de knie. De oude matrimatic naaimachine is naar mijn kleindochter gegaan, en die is er ook erg blij mee„

03/11/2014 text_stars

Nina sur Matrimatic Gold

“la maquina Matrimatic es una buena maquina!! Estoy muy contento con este,y tambien con Matri que a enviado la maquina muy rapido! Tenia la maquina en casa despues 4 dia,y mejor, venia a mi casa:)) „

03/11/2014 text_stars

Linda sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Super naaimachine, vandaag uitgetest, tot nu toe ZEKER een aanrader!!! Veel mogelijkheden qua steken, van gewone rechte steek, jerseysteken, fantasiesteken en borduursteken, ben tevreden!!!„

30/10/2014 text_stars

Stefania sur Matri set pied pour machines à coudre pfaff IDT

“piedini presi per pfaff freestyle 1522,sono arrivati dopo 10 giorni,provati e funzionano da dio,visto che ho una macchina da cucire di seconda mano(e macavano tutti i piedini),è stato un ottimo affare sia per la qualità ma anche per il prezzo^^ grazie=*„

29/10/2014 text_stars

Caroline sur Toyota JSA 21

“Fijne naaimachine, kan goed dikkere lagen stof aan, makkelijk te bedienen. Ik heb deze nu bijna 3 jaar. Enige reden waarom ik een andere naaimachine zou willen, is dat ik een stillere machine zou willen en wat extra functies die deze niet heeft. Maar dat zijn er maar weinig. Heel goede prijs/kwaliteit.„

28/10/2014 text_stars

Rafa sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Entrega realmente rápida y buen precio. Pero hay que tener en cuenta la calidad. El maniquí es de plástico, no da sensación de calidad y sí de fragilidad (habrá que ver con el tiempo si esto es así o no). No puede compararse con los maniquís de madera que, aunque más caros, no tiene nada que ver con estos. Yo lo recomendaría para principiantes que quieran tener uno en casa. A quien pueda pagar 200€ le recomendaría uno de madera, más robusto y atractivo.„

23/10/2014 text_stars

Willemieke sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Deze matrimatic naaimachine nu ongeveer 3 weken in mijn bezit. Na 2 dagen was het lampje helaas doorgebrand. Na een mailtje naar matri binnen 2 dagen 2 nieuwe lampjes gekregen en een schaartje erbij. Topservice! Naaimachine naait verder goed. Stabiel genoeg. Hele goede duidelijke handleiding. „

23/10/2014 text_stars

Adriana sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Best product for this money. Delivery in 5 days . Useful and robust.Thanks. „

22/10/2014 text_stars

Sacha Quaedvlieg sur Singer Fashion Mate 7256

“Gistermiddag om 16.00 uur deze singer naaimachine besteld en vandaag al ontvangen! Wat een service! Vanavond ga ik hem uitproberen... kan niet wachten.„

19/10/2014 text_stars

Jessica sur Necchi N 424

“Ça fait plusieurs semaines maintenant que j.utilise cette machine et je suis ravie ! Je passe d'une mécanique à une électronique un sacré changement ! Je n'ai pas encore utilisé la machine avec la pédale ! J'aime trop la couture sans pédale ! J'ai testé tous les points broderie ! Le seul motif que je ne trouve pas très joli c'est l'étoile. Le reste est tres convenable ! Bref machine très complète et facilement transportable, qui avec toutes ces options vaut beaucoup plus comparé aux marques standards. Je ne regrette pas dutout mo achat !„

19/10/2014 text_stars

Contelayaguja Ctya sur Brother innovis 955

“La he recibido en 10 días„

16/10/2014 text_stars

Nathalie sur Singer Talent 3323

“Très contente de cette machine reçu hier, très simple d'utilisation et silencieuse. c'est un cadeau de noël pour ma fille et je ne regrette pas d'avoir choisi celle ci. C'est ma 2eme machine achetée sur ce site, livraison rapide. toujours contente de singer. „

11/10/2014 text_stars

MAYTE sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Fantastica maquina de coser sencillo manejo y multiples puntadas.Respecto a la empresa muy seria y profesional, pero lo mejor LA ATENCION AL CLIENTE FANTASTICA, INMEJORABLE, POCAS EMPRESAS CONOZCO CON ESTE NIVEL DE CALIDAD, ATENCION Y RAPIDEZ EN SOLUCIONAR CUALQUIER PROBLEMA. MI PUNTUACION UN 11 SOBRE 10 .„

11/10/2014 text_stars

Chantal sur Brother 1034D

“Je viens de l'acheter enfilage facile, il faut bien regarder les instructions et suivre étape par étape je suis novice et je pense qu'elle est bien pour le prix„

09/10/2014 text_stars

Susan sur Pedale

“De voetpedaal van mijn oude bernina 717 naaimachine ging zijn eigen leven leiden! Mijn naaimachine staat altijd start klaar ik hoef er maar zo achter te kruipen om kapot en kleding stukken te repareren . Mijn schrik was groot toen ik op een morgen mijn naaimachine hoorde lopen! Zonder iemand achter de machine aan te treffen ratelde hij maar door! Nou geloof ik niet in spoken maar even kreeg ik er rillingen van.... Ik kreeg hem alleen maar uit door de stekker uit het stopcontact te halen! Ik had wel gelijk door dat het einde verhaal was van mijn oude vertrouwde bernina,maar het is zo'n fantaschtische machine!!! Moeiteloos gaat hij door spijkerstoffen daar kan mijn Husqvarna123 niet aan tippen!!! Na wat speurwerk op internet kwam ik de universele voetpedaal van Matri tegen,nou dat was me wel €25,00 waard om te proberen mijn oudje weer aan de praat te krijgen. En jawel hoor!!! HIJ DOET HET WEER!!!! Geweldig Matri,dat jullie de universele voetpedaal verkopen! BEDANKT.„

09/10/2014 text_stars

Carola Wijma sur Toyota quilt 226

“Was op zoek naar een niet te dure naaimachine om mee te kunnen quilten. Het zg freemotion quilten.. Deze toyota naaimachine is daar zeer geschikt voor. De transporteur kan uitgezet worden er er zit een quiltvoet bij!~Nu nog heel veel oefenen want het valt niet mee om de stof zelf in vloeiende lijnen te laten bewegen onder de naald. Ik ben heel blij met deze aankoop en kan hem iedereen aanraden die creatief bezig wil zijn. „

03/10/2014 text_stars

Franco sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“La macchina è arrivata in Italia in soli 3 giorni, ottimo, anzi eccellente.„

01/10/2014 text_stars

Dours sur *Best Buy* Surjeteuse Forte Lewenstein lock 700DE

“je suis retraite je coud deja et je serais tenter par une surjeteuse pour coudre plus . mais j esite un peu je n ait jamais servit de cette machine„

Matri:

Regardez le film demonstration

24/09/2014 text_stars

Michel Pueyo sur Kit Maintenance-XL

“bonjour nous somme en pocetion d une machine a coudre toyota jeans de puis plusieure annees j en suis tres satisfaite mais pour des raison personnel tres grave j ai la machine en panne cela me manque beaucoup pouvez vous maider tres urgent tres important meeci beaucoup „

24/09/2014 text_stars

Garry sur Kit Maintenance-XL

“bonjour tres bonne machine a coudre tres satisfaite merci„

19/09/2014 text_stars

Carine sur Singer Talent 3323

“J'ai reçu ma machine hier, cinq jours d'attente après la commande, correct. J'ai fait mon premier cours de couture, explications des fonctions de la machine. comment coudre avec les différentes fonctions, je pensais que ce serai très compliqué, mais non, au contraire, je commence au bout de quelques heures à faire mes premiers essais. La semaine prochaine je fais ma première robe, après six heures de cours, je suis enchantée. Cette machine est idéale pour une débutante comme moi, maintenant je pense même à m'acheter du matériel de la même marque. Le livre d'explications est très bien.„

17/09/2014 text_stars

Domtom sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Je suis très satisfaite de cette machine, complète dans les différents types de points possibles. Le socle transformable en bras étroit est très pratique. L'enfileur de fil automatique est très pratique lorsqu'on a bien compris son mode d'emploi. L'éclairage et le coupe fil sont aussi appréciables. La machine est assez légère . Compte tenu du prix promotionnel actuel, cela en fait un excellent achat. Promotion ou pas, je recommande cette machine à coudre. Seule difficulté rencontrée pour la France : la réception de la machine car le transporteur ( CHRONOPOST !!!!!!! ) n'a pas pris la peine de me contacter pour organiser la livraison, et a stocké la machine dans son dépôt sans que j'en sois informée .. j'ai dû faire intervenir le vendeur (MATRI) qui m'a vraiment aider à localiser le colis... que j'ai dû retirer dans le bureau de poste local alors que j'avais demandé une livraison à domicile. „

08/09/2014 text_stars

Danielle sur pied double transport

“Vraagje, past deze ook op een singer 1507/ 8280 serie Wil er graag eentje bestellen maar ben niet zeker en verder een compleet beginnende naaister met tricotproblemen Grtjes„

Matri:

Beste,

Ja dat past

groet

Matri

Ps vragen kunt u beter stellen via contact, u krijgt dan sneller antwoord

03/09/2014 text_stars

Tamknitting sur Lewenstein lady

“Perfecto!! Lo he recibido hoy en España, en siete días laborables, tal y como me dijeron. Aunque tengo una talla 44, pedí el modelo A, de la 36 a la 42, haciendo caso a los comentarios y me viene perfecto para mi 44. Totalmente recomendable.„

Panier