Avis sur le produits

Lire ce que les clients racontent sur nos produits et services.

24/09/2014 text_stars

Michel Pueyo sur Kit Maintenance-XL

“bonjour nous somme en pocetion d une machine a coudre toyota jeans de puis plusieure annees j en suis tres satisfaite mais pour des raison personnel tres grave j ai la machine en panne cela me manque beaucoup pouvez vous maider tres urgent tres important meeci beaucoup „

24/09/2014 text_stars

Garry sur Kit Maintenance-XL

“bonjour tres bonne machine a coudre tres satisfaite merci„

19/09/2014 text_stars

Carine sur Singer Talent 3323

“J'ai reçu ma machine hier, cinq jours d'attente après la commande, correct. J'ai fait mon premier cours de couture, explications des fonctions de la machine. comment coudre avec les différentes fonctions, je pensais que ce serai très compliqué, mais non, au contraire, je commence au bout de quelques heures à faire mes premiers essais. La semaine prochaine je fais ma première robe, après six heures de cours, je suis enchantée. Cette machine est idéale pour une débutante comme moi, maintenant je pense même à m'acheter du matériel de la même marque. Le livre d'explications est très bien.„

17/09/2014 text_stars

Domtom sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Je suis très satisfaite de cette machine, complète dans les différents types de points possibles. Le socle transformable en bras étroit est très pratique. L'enfileur de fil automatique est très pratique lorsqu'on a bien compris son mode d'emploi. L'éclairage et le coupe fil sont aussi appréciables. La machine est assez légère . Compte tenu du prix promotionnel actuel, cela en fait un excellent achat. Promotion ou pas, je recommande cette machine à coudre. Seule difficulté rencontrée pour la France : la réception de la machine car le transporteur ( CHRONOPOST !!!!!!! ) n'a pas pris la peine de me contacter pour organiser la livraison, et a stocké la machine dans son dépôt sans que j'en sois informée .. j'ai dû faire intervenir le vendeur (MATRI) qui m'a vraiment aider à localiser le colis... que j'ai dû retirer dans le bureau de poste local alors que j'avais demandé une livraison à domicile. „

08/09/2014 text_stars

Danielle sur pied double transport

“Vraagje, past deze ook op een singer 1507/ 8280 serie Wil er graag eentje bestellen maar ben niet zeker en verder een compleet beginnende naaister met tricotproblemen Grtjes„

Matri:

Beste,

Ja dat past

groet

Matri

Ps vragen kunt u beter stellen via contact, u krijgt dan sneller antwoord

03/09/2014 text_stars

Tamknitting sur Lewenstein lady

“Perfecto!! Lo he recibido hoy en España, en siete días laborables, tal y como me dijeron. Aunque tengo una talla 44, pedí el modelo A, de la 36 a la 42, haciendo caso a los comentarios y me viene perfecto para mi 44. Totalmente recomendable.„

29/08/2014 text_stars

Irene sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Es fantástica! Tiene buena potencia y su peso la hace bastante firme. 100% recomendada. Perfect! recommended 100% :)„

27/08/2014 text_stars

Mieke sur pied double transport

“Ik heb een Singer heavy duty 4423 past dit voetje hier ook op? Of raad u een ander voetje aan?„

Matri:

Beste,

Als u een 6 mm klikvoet heeft dan past dit, zie duidelijke foto;s van maten 

Succes

groet

Matri

27/08/2014 text_stars

Veerle sur pied fermeture à glissière invisible

“Zou dit passen opende singer 2273?„

Matri:

Beste,

Als u een 6 mm klikvoet heeft dan past dit, zie duidelijke foto;s van maten 

Succes

groet

Matri

26/08/2014 text_stars

Louise sur Brother FS 40

“Ik heb het toestel gekregen voor mijn verjaardag en ben er heel tevreden van. Het heeft slechts één nadeel en dat is de pieptoon bij elke handeling die ik doe (aangezien ik het pedaal niet gebruik). Weet iemand hoe ik dit kan uitzetten? In de handleiding staat er nl. niet hoe ik dit kan uitzetten. Alvast bedankt„

Matri:
Geachte mevrouw / heer,
 
We hebben het voor u uitgezocht, maar het is helaas niet mogelijk om dit uit te zetten,  
dit komt omdat piepsignalen het juiste of niet juiste werking van de machine aangeven.
 
Veel plezier met de machine
 
Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl
25/08/2014 text_stars

Petra sur Toyota JSA 21

“Deze machine hebben wij nu al 2 jaar in bezit. Hij naait geweldig makkelijk en is robust. Jeans gaat vlotjes. Hierdoor komt schoonmoeder ook vaak langs met haar spijkerstof reparaties. Kortom een hele fijne machine voor weinig geld.„

23/08/2014 text_stars

Christine sur pied double transport

“Gisterenmiddag besteld, van morgen in de brievenbus, zelfs in België. Bedankt voor deze superservice. Heb al getest en het werkt perfect.„

20/08/2014 text_stars

De Oliveira Garcia sur Toyota SLR4D

“Cela me tarde de la recevoir. J aime son allure. „

18/08/2014 text_stars

Lida Hessing sur pied double transport

“goede middag. Vraag : Past het universele boventransportvoetje op de NECHI 424 ? Gaarne uw reactie a.u.b.„

Matri:

Beste

Ja, dat past

groet

Matri

10/08/2014 text_stars

Annelies. sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Ik heb deze naaimachine nu ong. 2 maanden in mijn bezit en naai er alles mee. Hij naait ook zwaardere materialen zoals tassen zonder problemen. Het gewicht vind ik heel belangrijk want een lichte naaimachine gaat aan de loop onder het naaien en deze machine blijft goed op zijn plek staan. Ik ben heel erg tevreden over de naaimachine en heb hem ook aan mijn zus aanbevolen.„

08/08/2014 text_stars

W.struik sur Courroie : Z

“Ik heb de snaar in goede orde ontvangen en gemonteerd aan de machine. Hij draait weer als van ouds. Hartelijk dank voor de geleverde service.„

08/08/2014 text_stars

Rosy sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“FANTASTICO!!! oggi 6 agosto è arrivato il mio Siera 151 ordinato soltanto l'1 agosto. Vi ringrazio moltissimo per la velocità nella consegna. Montato in 5 minuti ed ora non mi rimane che farne il miglio uso possibile. Grazie Matri!!!!! „

01/08/2014 text_stars

Kaat sur pied double transport

“Een paar vraagjes: Kan je dit voetje ook gebruiken in combinatie met een tweelingnaald? Ik zie dat het compatibel is met zeer veel merken, maar past het ook op oude machines (lees: toyota uit de jaren 90)„

Matri:

Beste,

Ja , als uw machine een klikhouder van 6 mm heeft , dan past deze voet.

Ja, Is ook te gebruiken met 2 ling naald

Matri

01/08/2014 text_stars

Brigitte sur *Best Buy* Surjeteuse Forte Lewenstein lock 700DE

“Commandée un vendredi à 15h30, expédiée à 16h30 et reçue par Chronopost le mardi suivant à 10h30. Excellente réactivité de Matri et très bon rapport qualité-prix. Après plusieurs essais des différentes fonctionnalités, je suis très satisfaite de cette surjeteuse et je la recommande.„

24/07/2014 text_stars

Cientje sur Pedale

“Bedankt voor deze super oplossing. Eergisteren kwam er rook uit het voetpedaal van de singer 354 naaimachine van mijn tante. Boel uitgezet en af laten koelen. Daarna pedaal opengeschroefd. Een heel ouderwets uitziend onderdeel zag er niet helemaal meer uit zoals het behoort. Na wat speurwerk op internet kwam ik hier terecht. Meteen deze pedaal besteld, vandaag in huis. Draad losgeknipt van oude pedaal en gemonteerd aan deze nieuwe. Is werkelijk niet ingewikkelder dan het in elkaar zetten van een steker voor een stopcontact. Aangesloten en de machine reutelde vrolijk verder. Het oorspronkelijke naaiklusje is nu ook mooi aan kant. Bedankt voor deze geniaal eenvoudige oplossing!„

24/07/2014 text_stars

Clo sur *Best Buy* Surjeteuse Forte Lewenstein lock 700DE

“Lewenstein 700 reçue en 3 jours seulement avec les pieds en option. enfilage simple avec "une aide automatique" pour la partie compliquée. elle fonctionne impec ; pas encore testé toutes les fonctions et les pieds„

22/07/2014 text_stars

Louise sur pied double transport

“Ik ben aan het overwegen om een Brother FS40 op deze website te bestellen, overwegend omdat ik quilts wil gaan maken, kan ik dan dit voetje er niet beter bij bestellen? En past het op het genoemde model? Alvast bedankt„

Matri:

Beste,

Dit voetje is erg fijn, zeker ook met quilten.

Het past ook de brother FS 40

Groet

Matri

20/07/2014 text_stars

Cosar Marie Line sur Ciseaux de Tailleur

“tres bonne qualite je les recommande pour une amie qui est elle aussi tres satisfaite achete le en lots „

19/07/2014 text_stars

Christine sur Lewenstein lady

“Le colis est arrivé en 3 jours. Je me suis précipitée pour le montage et le réglage : parfait ! Je suis arrivée à reproduire mon gabarit tissu. Je vais le recouvrir d'un tissu stretch et marquer toutes les lignes de moulage. Ce sera un plaisir de créér pour moi. Il m'en faudrait un autre exemplaire, dans chacune des deux tailles pour mes clientes. Je n'hésiterai pas à faire appel à vous. Merci aussi pour votre accueil au téléphone (en français !). Cordialement.„

19/07/2014 text_stars

Dohet sur Brother FS 40

“Super machine. Rapport qualité prix imbattable. Et vendeur incroyablement rapide commande et paye ce lundi a 19 h et reçu ce mardi a 10 h.„

17/07/2014 text_stars

Marc Van De Voorde sur Pedale

“Dank zij deze naaimachine pedaal mijn Dremel voor een habbekrats perfect traploos en met de voet bedienbaar gemaakt. Mooi prijs en zeer snelle levering. Muchas Gracias! „

15/07/2014 text_stars

Inge sur pied double transport

“Iemand enig idee of hij ook past op de Lewenstein Digitronic 66? Zou hem heel graag willen aanschaffen, maar durf niet echt...„

Matri:

Beste,

Ja hoor , dit past

Groet

Matri

14/07/2014 text_stars

Simonetta sur Lady Valet

“Ho ricevuto oggi il mio Lady Valet S nero comprato in promozione (oggetto che era stato cambiato) come nuovo. Sono molto contenta perché oltre che bello a vedersi è facile da regolare e soprattutto ha un supporto in legno molto stabile. L'ho già regolato sulle mie misure e la mia statura„

14/07/2014 text_stars

Inge sur Toyota SLR4D

“prima lockmachine, loopt zeer vlot, zalig om mee te werken, ideaal ook voor beginner!„

04/07/2014 text_stars

Rieky sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Dinsdag besteld, woensdag in huis, hele fijne naaimachine, lichtgewicht en goede gebruiksaanwijziging. Ik kan deze matri naaimachine echt bij ieder aanbevelen.„

01/07/2014 text_stars

Evelien sur Brother FS 40

“Ik heb de brother FS 40 naaimachine nu enkele weken en hij is fantastisch. Heel gemakkelijk in gebruik, zeker met de bijgeleverde handleiding en dvd. Voor een zeer schappelijke prijs heeft deze naaimachine heel wat opties, zoals verschillende snelheden, naaldstop en heel wat steken. Prima service, snelle levering. Dankjewel!„

24/06/2014 text_stars

Gwenda Martens sur Necchi N 424

“Hierbij willen wij de heren van Matri bedanken voor de geweldige service. Van harte aanbevolen„

22/06/2014 text_stars

Caroline sur Brother 4234D

“Zeer fijne lockmachine, redelijk eenvoudig in te rijgen, normale naalden te gebruiken. „

17/06/2014 text_stars

Karla Deputter sur pied double transport

“Hier een oude Toyota. Het voetje cadeau gekregen van mijn man, maar ik durfde het niet eens installeren. Vandaag toch maar uitgepakt en geprobeerd... Man man, had ik dat maar eerder gedaan! Het scheelt inderdaad in ergernis en tijd! Vanaf vandaag gaat dat voetje er veeeeeel opstaan ;)„

09/06/2014 text_stars

Annick Houssin sur Babylock eclipse 2

“Hallo, Deze babylock-machine is een super! lockmachine Ik heb ze nu een jaar ongeveer, en ik ben er nog altijd even blij mee. Ze kan alle stoffen aan. Zowel dunne, rekbare, als zware stoffen. Deze babylock wordt bij ons ingezet voor allerhande karweien. Als vrijwilligster voor een vluchthuis heb ik alle soorten naaiwerk te doen. In Belgie was en is, deze machine stukken duurder. Ook de firma Matri was correct, de thuislevering, samen met de paspop en een gratis schaar er bovenop. In de toekomst bij een volgende aankoop is het zeker Matri! Annick Houssin„

06/06/2014 text_stars

Evelyne sur Lewenstein lady

“Vandaag mijn paspop Lewenstein Lady A ontvangen als omruiling van de Diana . Slechts 3 dagen moeten wachten, zelfs met het weekend er tussen. Een dikke proficiat met jullie service!!! Een aanrader voor anderen. Paspop past nu perfect, mooi en zeer gemakkelijk in elkaar te steken!!! „

30/05/2014 text_stars

G.Smeets sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Snelle levering ook als er geen beschrijving zit weet toch wel hoe het moet als je de tekening ziet! Had zo in elkaar gezet! Ben er tevreden over! Bedankt „

Matri:

Ter info, via deze link vindt u een hele uitgebreide handleiding

http://www.matri.eu/matri/handleidingen-instruction-manuals/stappenplan/Paspop-gebruiks-klaarmaken-NL.pdf

30/05/2014 text_stars

Nina sur Elna 5300

“Super elna Maschine, bin begeistert - Top Lieferservice, schnell und sicher„

30/05/2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Heb de paspop Siera 151 gekocht, maar ik heb mij vergist in de maat. Ik dacht dat ik de maten van mijn taille- en heupomtrek(omdat die de grootste zijn) moet hanteren om de juiste paspop te kopen, maar telkens ik een kleedje of iets anders wil maken, is mijn buste-omtrek veel te groot. En als ik dan mijn borstomtrek verklein, kunnen mijn naaiwerken niet meer op de paspop. Had ik het geweten, dan kocht ik de kleinere maat 150, en kon zo mijn taille- en heupwijdte aanpassen en wat wijder maken. Jammer dat ik dacht dat je je eigen grootste maat moest nemen om erop te kunnen werken. Nu zijn mijn armsgaten telkens te wijd en kan ik moeilijk afwerken. Maar niettegenstaande mijn eigen fout ben ik zeer tevreden over MATRI. Zeer snelle levering, goed verpakt en zeer vlug geïnstalleerd!!!„

30/05/2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“waarom komt mijn beoordeling niet op de lijst?„

Matri:

Hemelvaartsdag zijn ook wij vrij %-))

30/05/2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Ik heb de paspop Sierra 151 gekocht, maar ik heb veel problemen met de maten. Mijn bovenwijdte (buste) is kleiner dan die op de pop, maar mijn taille- en heupomtrek passen dan wel weer goed. Al mijn kleedjes en andere bovenstukken zijn altijd veel te wijd aan de armsgaten en moet ze altijd veel verkleinen, maar dan kan ik ze niet meer op mijn paspop aantrekken. Moest ik het geweten hebben, dan nam ik toch de maat 150, en zou de onderste maten gewoon wat wijder maken. Maar niettegenstaande is de service zeer goed: zeer snelle levering, goed in elkaar te steken en op maat te zetten, maar voor mij is ze te groot. Jammer!!!„

30/05/2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Paspop Sierra 151 gekocht omdat de taille- en heupwijdte bij mijn maten passen, maar de buste omtrek is wel veel te wijd. Moest ik de kleinere maat 150 besteld hebben, dan pasten mijn kleren beter bovenaan, en zou ik de onderste maten gewoon wat wijder gemaakt hebben om te naaien. Nu heb ik veel problemen omdat al mijn kleedjes en andere bovenstukken veel te wijd zijn aan de armsgaten en als ik mijn armsgaten verklein op mijn juiste maat, dan kunnen ze niet meer op de paspop gezet worden. Jammer, ik zou het moeten herdoen, dan neem ik de kleinste maat. Maar niettegenstaande is het wel een goede paspop.„

26/05/2014 text_stars

Martina sur Lady Valet

“Oggetto arrivato in perfetto stato, consegna rapidissima (4 giorni lavorativi). Montaggio semplice e intuitivo. Molto soddisfatta.„

15/05/2014 text_stars

Philippe sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“Super goede service ! ! Zondagavond besteld en met pay-pall betaald. De dinsdagmorgen werd de paspop geleverd. Dit niettegenstaande zij adverteren dat ze op maandag hun sluitingsdag hebben ! De pop zelf is van een goede kwaliteit en zeker vergelijkbaar met de duurdere modellen van bvb de VERITAS winkelketen. Handleiding mocht iets uitvoeriger zijn. TIP : Neem er ook de handleiding bij van de LEWENSTEIN pop om je juiste maten over te zetten. Wij zullen vast en zeker nog andere benodigdheden bij deze firma kopen en de firma aanprijzen in onze kennissenkring.„

12/05/2014 text_stars

Susannah sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Muy buen servicio, rapidez, seriedad, muy buena máquina, fuerte, robusta, de fácil manejo. Encantada con esta página. Repetiré seguro.„

05/05/2014 text_stars

Brenda sur *Best Buy* Solide Machine à Coudre

“Bedankt voor de snelle levering, echt service!!! Verder moet ik nog aan het naaimachine wennen, maar ik denk dat we dikke vrienden worden. ;-)„

29/04/2014 text_stars

Ina sur Singer Fashion Mate 7256

“super singer naaimachine, een echte aanrader zie vorige reacties. Je vragen worden netjes en goed beantwoord zodat je een goede keus kunt maken. Snelle levering. Ben het met de dikke 10 volledig eens.„

29/04/2014 text_stars

Enza sur *BEST BUY* Mannequin réglable Siera

“ottimo prodotto facile da montare, consegna velocissima„

Panier